Welkom

in Eetcafé Le Temps Perdu

Belgische Bierproeverij

2e Kerstdag Disco!
Sluit
meer info
Over...
DAGENURENMINSEC

Datum: zondag 10 maart 2013

Tijd: 1400

Belgische Bierproeverij

Bierclub EHKIMAZ organiseert op zondag 10 maart van 14.00 – 19.00 uur een Belgische bierproeverij. Deze proeverij vindt plaats bij het thuishonk van de bierclub, Eetcafé Le Temps Perdu te Boxtel en is gratis te bezoeken. Tijdens deze middag zal de bierclub diverse Belgische bieren schenken. Dit jaar lanceert de bierclub een heus Vlaams blok met daarop 3 proefglaasjes zodat diverse bieren tegelijk geproefd kunnen worden. Alle leden van de bierclub geven bij elk bier een heldere uitleg en door middel van een proefformulier kunt u zelf ontdekken wat u het lekkerste Belgische biertje vindt. Uiteraard is de bar van Le Temps Perdu ook geopend voor een ander drankje.
Tijdens deze middag zal er een gezellige muzikale invulling plaats vinden en tevens presenteert het eetcafé diverse Belgische happen.
Ehkimaz is een vereniging die 8x per jaar op zondagmiddag activiteiten rond bier ontplooit, te denken valt aan brouwerijbezoek, blindproeven, achtergrond informatie, bierweekend en natuurlijk het bierevenement “Belgische Bierproeverij”.

 

 
 
previous next