Welkom

in Eetcafé Le Temps Perdu

Boxtelse Quizronde

2e Kerstdag Disco!
Sluit
meer info
Over...
DAGENURENMINSEC

Datum: 04 juni 2016

Einddatum: 04 juni 2016

Tijd: 02:00pm

eerste Open boxtelse quizronde

Op 31 mei organiseert The Brain samen met Eetcafé De Kerk, Bar Becoloth, Le Temps Perdu en ’t Hart van Boxtel de Eerste Open Boxtelse Quizronde. Onder het mom van “Samen quizzen, altijd goed” formeer je een team van (maximaal) 4 personen en doe je mee aan onze gevarieerde quiz over film, tv, muziek, nieuws, sport, eten en drinken en meer. Je loopt met je team je eigen ‘route’ langs de cafés en speelt in elk ervan één quizronde.De quiz start om 14:00 uur en eindigt om 18:00 uur, waarna we de prijzen uitreiken. Je kunt je vanaf 1 april opgeven voor de quiz in elk van de cafés. Daar koop je voor €25,- een inschrijfformulier. De naam van je team hoef je pas op te geven bij de start van de quiz op 31 mei.

Voor €10,- per persoon kun je na het einde van de quiz direct aansluiten bij een BBQ, zodat je naast je honger voor vragen en feiten ook je andere honger kunt stillen.

Ook bij deze quiz geldt, net als bij de andere quizzen van The Brain: het gaat er niet om wie het meeste weet, maar wie op het juiste moment het juiste antwoord naar boven weet te halen.

We hopen je te zien op 31 mei. Heb je nog vragen, dan laat het ons weten, middels het contactformulier. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om bij één van de cafés in te schrijven (bijvoorbeeld omdat je niet in Boxtel woont), dan neem even contact met ons op middels een van de mogelijkheden onderaan de pagina.

 

 
 
previous next