Welkom

in Eetcafé Le Temps Perdu

Moorddiner @ Le Temps Perdu

2e Kerstdag Disco!
Sluit
meer info
Over...
DAGENURENMINSEC

Stel je voor: je hebt je twee weken lang verheugd op een moorddiner. Met tussenpozen van een paar dagen heb je per e-mail steeds stukjes informatie gekregen over jouw rol en over ander personages uit het verhaal. Jij weet dingen, anderen weten weer andere dingen. Samen moeten jullie de puzzel oplossen.

Op de avond zelf komen de spelers op het afgesproken tijdstip aan in onze bovenzaal. Jullie zijn verkleed en hebben al aardig wat nieuwsgierige vragen voor je medespelers. Want iedereen heeft zijn geheim en wil het geheim van de anderen ontdekken. Iedereen kan zich uitleven op het spelen van zijn personage. Er zijn geen uitgeschreven dialogen in dit moorddiner, dus de spelers gebruiken hun eigen creativiteit en maken op basis van de informatie die ze gekregen hebben, zelf iets leuks van hun rol. En intussen zit iedereen te genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

De karakters zijn volledig uitgewerkt. Maar toch is er geen externe organisatie aanwezig: het is echt jullie eigen avond. Je kunt af en toe onderbreken om even bij te praten met je vrienden, zo lang natafelen als je wilt, foto’s maken en ga zo maar door.

Deze avonden kunnen we jullie aanbieden, vanzelfsprekend gelieve hier wel voor te reserveren, vanaf 8 personen. Het 3-gangen diner met een moordspel kost €25 per persoon, exclusief drankjes. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd bellen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 
 
previous next