Le Temps Perdu steunt ‘Eet met je Hart’!

Le Temps Perdu steunt ‘Eet met je Hart’!

Wat is EET met je hart?
EET met je hart haalt ouderen, die door sociale armoede of fysieke kwetsbaarheid eenzaam zijn, uit hun sociaal isolement.

Hoe werkt het?
Een vrijwillige bijdrage van 1 euro wordt opgeteld bij de totaalrekening van gasten die eten in een deelnemend restaurant. Ongeacht het aantal couverts. Als u hier bezwaar tegen heeft is dat geen enkel probleem, laat dit dan aan de bediening weten. De keuze is aan u.

EET met je hart in gemeente Boxtel en Schijndel
EET met je hart in gemeente Boxtel en Schijndel gaat op 1 november 2013 van start, gedurende 2 maanden. Iedere opgehaalde euro wordt volledig besteed aan het mogelijk maken van sociaal culturele activiteiten voor ouderen in gemeente Boxtel en Schijndel.

 

 

 

 

~EET met je hart vind ik een hartverwarmend initiatief waar ik me graag sterk voor maak~ burgemeester Mark Buijs

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.